Slimmer werken,
blije klanten

Green Belt training

Altijd al een Green Belt training willen volgen in Lean Six Sigma? Een goede Green Belt training kan jou helpen om samen met jouw organisatie nog relevanter te worden voor klanten. Zo leer je tijdens de Green Belt training bijvoorbeeld hoe jij samen met medewerkers nog slimmer kunt gaan werken om ervoor te zorgen dat de werkprocessen bijna alleen nog maar de stappen bevatten die echt waarde toevoegend zijn voor jouw klanten.

wat is Green Belt

Of je nu werkzaam bent in de bouw, de zorg, commerciële dienstverlening of zware industrie: met een Lean Six Sigma Green Belt kun jij overal het verschil maken. Je wordt tijdens de Green Belt training opgeleid tot Lean (Six Sigma) projectleider met een kritische blik naar bestaande processen, kijkend naar zowel de ‘harde’ en ‘zachte’ kant van veranderingen. Ook krijg je hierbij tools aangereikt die jou helpen om samen met je projectteam ervoor te zorgen dat deze verandering ook echt geborgd blijven binnen de organisatie.

Jaarlijks volgen meer dan 2000 deelnemers bij ons een Lean Six Sigma Green Belt training. Tijdens de trainingen wordt de theorie rondom Lean en Six Sigma helder uitgelegd aan de hand van voorbeelden, video’s en simulaties. Deze theorie kun je vervolgens direct in de praktijk te brengen. Al tijdens de training kun je aan de slag gaan met jouw eigen project zodat je na afloop van de zes-daagse Green Belt training de kennis en vaardigheden in huis hebt om zelfstandig als Lean Six Sigma Green Belt in de praktijk aan de slag te gaan met verbeterprojecten.

Green Belt training

Velen zijn jou voorgegaan die als vervolgstap door zijn gegaan met het behalen van hun Lean Six Sigma Black Belt certificaat. De Lean Six Sigma Green Belt training is zo opgebouwd dat, na het succesvol afronden van het Green Belt examen, aansluitend de Black Belt training kan worden gevolgd. Door middel van een Lean Six Sigma Green to Black Belt upgrade training is het mogelijk om in 6-dagen een volledige Black Belt training te doorlopen. Direct een Lean Six Sigma Black Belt opleiding starten kan natuurlijk ook, deze duurt in totaal 10 dagen.

Geïnteresseerd geworden in het behalen van een officieel door CSSC erkend Lean Six Sigma Green Belt certificaat en direct aan de slag te gaan met Lean en Six Sigma? Schrijf je dan nu in voor een van onze open-inschrijving trainingen. Liever met collega’s direct aan de slag als Lean Six Sigma Green Belt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 030 227 0000 of info@bureautromp.nl om te kijken wat wij in-company voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Word Lean Six Sigma Green Belt

Ook interessant:

Vind je dit artikel interessant? Deel het in je netwerk.